ALUM’ da Devir Teslim Töreni

Iğdır Üniversitesi Araştırma Laboratuvarı ve Uygulama Araştırma Merkezi (ALUM) da yaklaşık 3 yıldır müdür olarak görev yapan Doç. Dr. Uğur ŞİMŞEK görevini Prof. Dr. İbrahim DEMİRTAŞ ’a devretti. Devir teslim törenine katılan Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Hakkı ALMA hizmetlerinden olayı Doç. Dr. Uğur ŞİMŞEK’e teşekkür ederken, görevi devralan Prof. Dr. İbrahim DEMİRTAŞ ’a başarılar dileğinde bulundu. Devir teslim töreninde konuşan Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Hakkı ALMA ALUM’a önceden olduğu gibi bundan sonrada her türlü desteği vererek bölgenin önemli bir bilim merkezi olması konusunda elinden geleni yapacağını belirtti. Devir teslim töreni çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

• Yayımlama Tarihi: 10 Aralık,2019