Yaycı 75. Yıl Ortaokulu Öğrencilerinden Üniversitemize Ziyaret

12.02.2018 günü Yaycı 75. Yıl Ortaokulu öğrencileri üniversitemizi ziyaret etti. Etkinlik kapsamında Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü, Bitki Koruma Bölümü ve ALUM hakkında bilgiler verilerek laboratuvarlar gezildi.

Tarımsal Biyoteknoloji Bölüm Başkanı Doç. Dr. Arzu Ünal, öğrencilere Tarımsal Biyoteknoloji hakkında bilgiler verdi ve günümüzde biyoteknolojinin önemini aktardı.Bitki Koruma bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Mesude Figen Dönmez, öğrencilere bitki korumanın ne anlama geldiğini ve bitki korumanın önemini anlattı.

Daha sonra ALUM ziyareti sırasında ALUM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Uğur Şimşek, ALUM hakkında genel bilgiler verdikten sonra ALUM bünyesindeki laboratuvarlar gezildi ve laboratuvar sorumluları cihazlar hakkında bilgiler verdiler. Dr. Öğr. Üyesi Kaan Hürkan’ın ALUM bünyesindeki “Biyoteknoloji” laboratuvarı hakkında bilgiler vermesi ile etkinlik tamamlandı.

• Yayımlama Tarihi: 19 Şubat,2019